Χανιά

20 Νοεμβρίου 2023 11:16

Χανιά: “Στάχτη” έγινε εστιατόριο - δύο τραυματίες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Υπό ποιες συνθήκες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα δύο τραυματισμούς και την ολοσχερή καταστροφή του εξωτερικού χώρου.

Χανιά: “Στάχτη” έγινε εστιατόριο - δύο τραυματίες (βίντεο)
-

Συναγερμός σήμανε στο Πυροσβεστικό Σώμα Χανίων καθώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπιασε φωτιά, γύρω στις 9 το πρωί τη Δευτέρα, γνωστό εστιατόρια στην παραλία στο Μαράθι. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, έχοντας υποστεί εγκαύματα.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις των Χανίων με 3 οχήματα και 10 στελέχη έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όπως μετέδωσε η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα Flashnews.gr .

πυρκαγιά - ταβέρνα - Μαράθι - Χανιά

Έγινε τεράστια προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος, που η υποδομή του ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό της από ξύλο.

πυρκαγιά - ταβέρνα - Μαράθι - Χανιά

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς, ωστόσο, φαίνεται ότι εξαιρείται η πιθανότητα να υπήρξε εμπρησμός, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

πυρκαγιά - ταβέρνα - Μαράθι - Χανιά

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για μαρτυρία ότι οι συνθήκες πρόκλησης της πυρκαγιάς πρόκειται να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

πυρκαγιά - ταβέρνα - Μαράθι - Χανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη επιχείρηση εστίασης είχε ανακαινιστεί από τους ιδιοκτήτες της πριν από περίπου ένα χρόνο.

Πηγή: Flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομάδα Αχτσιόγλου “ανοίγει την πόρτα” της εξόδου

Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι είναι ο νέος Πρόεδρος

ΗΠΑ: Ράπερ κατηγορείται για τη δολοφονία του μάνατζερ της


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO