Αχαΐα

22 Νοεμβρίου 2023 15:22 Τελευταία ενημέρωση : 22 Νοεμβρίου 2023 21:32

Πάτρα - Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού με δεκάδες επιβάτες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Λαχτάρισαν οι επιβάτες του συρμού του Προιαστιακού, ο οποίος βγήκε απο τις ράγες. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια.

Πάτρα - Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού με δεκάδες επιβάτες (εικόνες)
-

Συρμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας εκτροχιάστηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη διασταύρωση της Γούναρη με την Οθωνος Αμαλίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ειδικό συνεργείο για την επιδιόρθωση της ζημιάς. Στο τρένο επέβαιναν 72 άτομα.

Δεν σημειώθηκε τραυματισμός και οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι ασφαλείς με τη βοήθεια ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω μερικού εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας 12304 (Ρίο – Αγ. Ανδρέας), τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12305 και 12306 καταργούνται ολικώς. Επίσης, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12304, 12307 και 12308 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Πάτρα, αναφέρει η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Μαμουλάκης: Ως πότε θα είναι κανονικότητα το «πάμε κι όπου βγει»;

Σε δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, αναφέρεται «Μόλις πριν από λίγες ημέρες, με μια ακόμη Κοινοβουλευτική μας παρέμβαση και την κατάθεση σχετικής Ερώτησης προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου αναδεικνύοντας την στάση απαξίωσης των μέσων σταθερής τροχιάς από την Κυβέρνηση της ΝΔ την τελευταία πενταετία. Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από τον εκτροχιασμό συρμού του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Πάτρα, που μετέφερε 72 επιβάτες. Ως πότε θα είναι κανονικότητα η ανεύθυνη πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» της Κυβέρνησης ΝΔ; Ό,τι δεν συντηρείται, πεθαίνει. Και καμιά φορά σκοτώνει. Αυτή την φορά, οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι ήταν τυχεροί. Την επόμενη;».


Πηγή: tempo24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε κάνει χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Ρεύμα - Πράσινο Τιμολόγιο: Οδηγός για τους καταναλωτές

Κασσελάκης: Η εποχή που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους έχει λήξει


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO