Λάρισα

24 Νοεμβρίου 2023 09:33

Λάρισα - Απάτη: Της πήραν χιλιάδες ευρώ “για την κόρη της που χειρουργείται”

Διάβασέ μου το...

Άλλη μια ιστορία εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας με τον ισχυρισμό πως δήθεν τραυματίστηκε σοβαρά δικός της άνθρωπος.

Λάρισα - Απάτη: Της πήραν χιλιάδες ευρώ “για την κόρη της που χειρουργείται”
-

Θύμα απάτης έπεσε μία 75χρονη από τη Λάρισα όταν απατεώνες την έπεισαν μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας να πάει στην τράπεζα να κάνει ανάληψη μετρητών γιατί δήθεν η κόρη της νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Λάρισας onlarissa.gr , ο απατεώνας τηλεφώνησε το πρωί της Πέμπτης στη γυναίκα, της συστήθηκε ως γιατρός και, τονίζοντας ότι η κόρη της πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, απαίτησε χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 30.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό και από αντίστοιχες απάτες, συνεργάτιδα του απατεώνα παριστάνει την κόρη του υποψήφιου θύματος, το οποίο με λυγμούς εκλιπαρεί σε βοήθεια, ζητώντας από τη «μητέρα» της να κάνει τα πάντα προκειμένου να χειρουργηθεί και «να σωθεί».

Όντως η 75χρονη πήγε σε κεντρικό τραπεζικό υποκατάστημα και προχώρησε σε ανάληψη 12.000 ευρώ και μαζί με τα 1.000 ευρώ που είχε στην κατοικία της, παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι απατεώνες της είπαν να απευθυνθεί στα νοσοκομεία της Λάρισας προκειμένου να διαπιστώσει ότι η κόρη της είναι «τραυματισμένη».

Η απάτη καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες στην Λεωφόρο Σουνίου (βίντεο)

Δυτική Όχθη: Νεκρός 12χρονος Παλαιστίνιος από σφαίρα στο στήθος

Τροχαίο - Σίνδος: Σκοτώθηκε οδηγός στην Εθνική Οδό (βίντεο) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO