Έβρος

28 Δεκεμβρίου 2023 16:04

Διδυμότειχο: Μελισσοκόμος ετών... 14 - Ο νεότερος της χώρας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε γι' αυτόν σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης,

Διδυμότειχο: Μελισσοκόμος ετών... 14 - Ο νεότερος της χώρας (εικόνες)
-

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα αλλά και της χώρας επανέλαβε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης, με αφορμή τη συνάντησή του, στο Διδυμότειχο, με τον νεότερο (14 χρόνων) αμειβόμενο μελισσοκόμο της Ελλάδας Δημοσθένη Σαρσάκη.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ  - ΑΝΗΛΙΚΟΣ - ΕΒΡΟΣ

Ο κ. Κελέτσης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο ο έφηβος φροντίζει τα δεκαπέντε μελίσσια που διατηρεί, διαπίστωσε τον ενθουσιασμό και την αγάπη του 14χρονου για τη μελισσοκομία –με την οποία σκοπεύει όπως είπε να ασχοληθεί και ως ενήλικος– και δέχθηκε ως δώρο ένα βάζο μέλι «Μελισθένης», μέλι δηλαδή της παραγωγής του νεαρού Δημοσθένη.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ  - ΑΝΗΛΙΚΟΣ - ΕΒΡΟΣ

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, όταν συναντώ εφήβους όπως ο Δημοσθένης που ζει στο ακριτικό Διδυμότειχο και με περισσή φροντίδα και μεράκι έχει στραφεί προς τη μελισσοκομία. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες και τη δική τους "ανοιχτή" ματιά για το μέλλον», δήλωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος χάρισε στον Δημοσθένη μία στολή μελισσοκόμου κι ένα καπνιστήρι, με την ευχή να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια διάθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: μαχαίρωσε και σκότωσε αστυνομικό

Rapid test δωρεάν σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη

Καιρός: Αίθριος με νεφώσεις την Πέμπτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO