Αιτωλοακαρνανία

18 Ιανουαρίου 2024 10:34 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιανουαρίου 2024 14:29

Εξαφάνιση – Μεσολόγγι: Ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη

Διάβασέ μου το...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Το ξέσπασμα της μητέρας και της αδερφής του.

Εξαφάνιση – Μεσολόγγι: Ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη
-

Ολονύχτια ήταν η κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη στην Αστυνομία, όπου όμως δεν ομολόγησε για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Ο ύποπτος παραμένει στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες ζητούν ένταλμα για τη σύλληψή του και στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών συντακτών του ΑΝΤ1 Μανώλη Ασαριώτη και Σπύρου Λεβειδιώτη.

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου, μαζί με άλλους συγγενείς τους, αναμένοντας κάποιο νεότερο για τον Μπάμπη.

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση Μπάμπη - διαμαρτυρία συγγενών

«Μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου;», φώναξε η μητέρα του, ξεσπώντας και υποβασταζόμενη από την κόρη της.

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση Μπάμπη - διαμαρτυρία συγγενών

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση Μπάμπη - διαμαρτυρία συγγενών

Μεσολόγγι - Εξαφάνιση Μπάμπη - διαμαρτυρία συγγενών

Μεσολόγγι - Δικαστικό Μέγαρο

Να σημειωθεί ότι και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους. Μια σειρά από βασικά ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία για τον αγνοούμενο βρίσκεται σταθερά στο «κόκκινο».

Μεσολόγγι - Δικαστικό Μέγαρο

Ο κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Ο ίδιος πάντως επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης. Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Eικόνες: Γιώργος Παυλάκης/ onairnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομία: Υπαρχηγός ο Πασχάλης Συριτούδης

Ακρίβεια: Τροπολογία για την κερδοσκοπία και το βρεφικό γάλα

Greek Mafia: Τρίτη σύλληψη μαζί με τους κατηγορούμενους για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

VIDEO