Ηλεία

28 Ιανουαρίου 2024 11:09

Ηλεία: Έρευνες για τον 45χρονο - Αναζητείται επί δύο εβδομάδες

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αναζήτηση του άνδρα που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Στην “μάχη” ρίχτηκε και ο Echo.

Ηλεία: Έρευνες για τον 45χρονο - Αναζητείται επί δύο εβδομάδες
-

Συνεχίζονται για 14η ημέρα οι έρευνες στο Πλουτοχώρι της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου, το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται κατά μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, σε όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, αλλά και στον γειτονικό ποταμό Αλφειό μετέχουν 15 πυροσβέστες από υπηρεσίες της Ηλείας, μαζί με μία ομάδα της ΕΜΟΔΕ και πέντε οχήματα.

Από το Σάββατο στις έρευνες συμμετέχει και ο σκύλος Echo, που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, 14 ημέρες μετά από την εξαφάνιση του.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι έρευνες στον ποταμό Αχελώο και στις παρόχθιες περιοχές κοντά στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό του άνδρα από το Νεπάλ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το απόγευμα, αφού έπεσε για μπάνιο στα νερά του ποταμού. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ιεράρχη που “έφυγε” σαν σήμερα (βίντεο)

F-35: Το “πακέτο βοήθειας”, η ενίσχυση της Ελλάδας και οι όροι του ΣΥΡΙΖΑ

“O Άλλος Άνθρωπος”: Έλεγχος για ξέπλυμα χρήματος στην κοινωνική κουζίνα

VIDEO