Θεσσαλονίκη

23 Απριλίου 2024 17:43

Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο άντρες. Ποιες οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζουν.

Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)
-

Ολόκληρη φυτεία με κάνναβη, φέρεται να καλλιεργούσε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του ένας ανήλικος και μάλιστα με την συνέργεια του πατέρα του, στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης thestival.gr , πρόκειται για έναν 17χρονο που συνελήφθη την Δευτέρα το πρωί στη δυτική Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και εις βάρος του 54χρονου πατέρα του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 70 εκατοστών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτο για την καλλιέργειά τους (λαμπτήρες, ενισχυτές, σύστημα εξαερισμού).

Επίσης, στη κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ο ανήλικος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος

Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)

“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO