Γενικά

18 Μαρτίου 2009 13:35

«Δράση» το νέο πολιτικό κόμμα

Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία «Δράση» ανακοίνωσαν ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης. Το νέο κόμμα αναμένεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης δεν είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία για την εξουσία. Σύμφωνα με τους ιδρυτές της νέας πολιτικής πρότασης, η «Δράση» έχει στόχο να στηρίξει το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, καθώς, όπως εκτιμούν πολύ δύσκολα θα υπάρξει αυτοδυναμία.

Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία «Δράση» ανακοίνωσαν ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και ο κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Το νέο κόμμα αναμένεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης δεν είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία για την εξουσία.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της νέας πολιτικής πρότασης, η «Δράση» έχει στόχο να στηρίξει το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, καθώς, όπως εκτιμούν πολύ δύσκολα θα υπάρξει αυτοδυναμία.

VIDEO