Γενικά

11 Ιανουαρίου 2019 19:25

Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ στη “σκιά” της Μέρκελ

Βολές περί “αυτοεξευτελισμού” αντάλλαξαν Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση…

Κόντρα Μαξίμου – ΝΔ στη “σκιά” της Μέρκελ

Στα "χαρακώματα" κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου, στη "σκιά" της επίσκεψης της Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Στο... "οπλοστάσιο" και των δύο η έννοια της λέξης "αυτοεξευτελισμός"...

Κατά τη Νέα Δημοκρατία: «Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο» .

“Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη, απάντησαν κυβερνητικές πηγές και συνέχισαν επισημαίνοντας πως:.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό. Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο. Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από  τις δηλώσεις της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO