Κόμματα

19 Μαρτίου 2019 12:14

Μητσοτάκης: το Ελληνικό πρέπει να γίνει σύμβολο για την χώρα

Τον χώρο στον πρώην αεροδρόμιο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ κι ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης της επένδυσης.

Μητσοτάκης: το Ελληνικό πρέπει να γίνει σύμβολο για την χώρα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, στο Ελληνικό.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ, «ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα  να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’  αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης».

Κυρ. Μητσοτάκης - Ελληνικό - επίσκεψη

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο  της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα  με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», κατέληξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

VIDEO