Πολιτική

31 Μαΐου 2019 19:01

Διαφώνησε με τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη o Πιτσιόρλας και αποχωρεί από την πολιτική

Διάβασέ μου το...

Τι είπε σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τι αναφέρει σε νέα του δήλωση.

Διαφώνησε με τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη o Πιτσιόρλας και αποχωρεί από την πολιτική
-

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Πιτσιόρλας φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία του, τόσο ως προς το χρόνο, όσο και ως προς τα πρόσωπα που επελέγησαν για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης έφυγε πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και μιλώντας σε δημοσιογράφους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Παρά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες επιμένουν πως υπήρξε διαφωνία του κ. Πιτσιόρλα για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη, ο ίδιος σε διευκρινιστική δήλωση στην οποία προχώρησε αρκετές ώρες αργότερα αναφέρει πως η απόφασή του να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές "είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή συζήτηση".

"Άλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρει ακόμα ο κ. Πιτσιόρλας.