Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 20:30 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2019 06:49

“Σάρωσε” ο Γιώργος Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής

Διάβασέ μου το...

Νίκη με μεγάλη διαφορά για τον υποψήφιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής. "Σήμερα νίκησε η ενότητα", δήλωσε από την πλατεία Κλαυθμώνος. Η δήλωση της Ρένας Δούρου.

“Σάρωσε” ο Γιώργος Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής
-

Νέος Περιφερειάρχης Αττικής εκλέγεται με μεγάλο ποσοστό ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του ΙΣΑ, της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου.

Με ενσωματωμένο το 100% ο Γιώργος Πατούλης παίρνει την νίκη με 65,79% και έτσι μένει δεύτερη η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου με ποσοστό 34,21%.

Δείτε εδώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του δεύτεου γύρου στην Περιφέρεια Αττικής από το Υπουργείο Εσωτερικών:

Από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τόνισε ότι «αυτή η στήριξη είναι δύναμη για να πάμε μπροστά την Αττική». Ο κ. Πατούλης έδωσε και μια υπόσχεση. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα σας απογοητεύσουμε θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας. Θα δουλέψουμε για να κάνουμε αυτό το μέρος καλύτερο και να επιστρέψει η αισιοδοξία και η περηφάνεια».

Παράλληλα, τόνισε «θα δουλέψουμε με σχέδιο και δουλειά. Δεν έχει η Αττική άλλο χρόνο για χάσιμο» και πρόσθεσε: «Σήμερα νίκησε η ενότητα. Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν ανάμεσα μας». Στην συνέχεια ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους υποψήφιους περιφερειάρχες για τον αγώνα που έδωσαν.

Η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις της και αποδεχόμενη την ήττα της, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «σταθήκαμε όρθιοι, κόντρα στην παραπληροφόρηση και την “εργαλειοποίηση” των δυο εθνικών τραγωδιών σε Μάνδρα και Μάτι».

Νωρίτερα, η κ. Δούρου, λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook. 
«Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μας αγκαλιάσατε«, συνοδεύοντας την φράση αυτή με μία… καρδούλα κι ένα emoticon με το σήμα της νίκης.

Ανάρτηση - Ρένα Δούρου