Πολιτική

01 Αυγούστου 2023 16:46 Τελευταία ενημέρωση : 01 Αυγούστου 2023 18:47

Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση Μητσοτάκη - Χαρδαλιά (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έλαβε και με τη "βούλα" το "γαλάζιο χρίσμα" μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση Μητσοτάκη - Χαρδαλιά (εικόνες)
-

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Όπως είναι γνωστό, χθες, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του από την "κούρσα για την περιφέρεια Αττικής απέσυρε ο Γιώργος Πατούλης.

Μητσοτάκης - Χαρδαλιάς - Συνάντηση

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, που κράτησε περισσότερο από δύο ώρε ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Μητσοτάκης - Χαρδαλιάς - Συνάντηση

Στις άμεσες προτεραιότητες του Νίκου Χαρδαλιά ειναι να κλείσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την πρώτη περιφέρεια της χώρας. Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να έχουν κατατεθεί όλα τα ονόματα και όπως πληροφορούμαστε θα υπάρξει μια αξιολόγηση των στελεχών του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη για να καταλήξουν ποιοι θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης είχε κλείσει κάποια ονόματα, αναζητούνται λοιπόν, πρόσωπα απο τη δεξαμενή των υποψηφίων του, που είχαν κλειδώσει αλλά και άλλα νέα πρόσωπα. Στο έχουν πάρει τον κατάλογο με τα ονόματα για να δουν ποιοι θα περάσουν και ποιοι όχι.

Νωρίτερα, σήμερα ανακοινώθηκαν οι εκλεκτοί της ΝΔ για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας: Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε ότι η ΝΔ υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

Μητσοτάκης - Χαρδαλιάς - Συνάντηση

Ειδήσεις σήμερα: 

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μετά από απόπειρα ληστείας τράπεζας

Θεσσαλονίκη: Τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπιασε φωτιά εν κινήσει

Ενδοοικογενειακή βία – Βόλος: Την χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό βραστήρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ