Γενικά

17 Φεβρουαρίου 2019 08:00

Αγνοούμενοι στην Κρήτη - Χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς αγνοούνται τέσσερα άτομα. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Αγνοούμενοι στην Κρήτη - Χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στην περιοχή του Γεροπόταμου, του Δήμου Φαιστού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ρέμα.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με το cretalive.gr, ξεκίνησε περίπου στη 1.00, μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή 30 υπαλλήλων της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, οι αρχικές πληροφοίες έκαναν λόγο για ένα αγνοούμενο ζευγάρι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ένα ζευγάρι, η κόρη τους και ο σύζυγός της.

Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό παράσυρσης οχήματος από ορμητικά νερά στην περιοχή των Κάτω Γουβών Χερσονήσου. Οκτώ υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα 31 ετών.

Κρήτη - αγνοούμενοι - αναζήτηση - έρευνες

Επίσης, χθες η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ένα κοπάδι με 20 πρόβατα από τον ποταμό Γεροπόταμο, καθώς η στάθμη του νερού ήταν υψηλή λόγω των βροχών και από μόνα τους δεν μπορούσαν να βγουν.

Κρήτη - αγνοούμενοι - αναζήτηση - έρευνες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε το περασμένο 24ωρο στην Κρήτη 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και έλαβε μέρος με 6 συνεργεία και 15 άτομα πραγματοποιώντας 16 αντλήσεις υδάτων, 3 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικείμενου.

VIDEO