Γενικά

02 Μαρτίου 2019 16:00

“Ράγισαν καρδιές” στην κηδεία του πυρονόμου (εικόνες)

Θρήνος για τον πυροσβέστη, πατέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος.

“Ράγισαν καρδιές” στην κηδεία του πυρονόμου (εικόνες)

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον πυροσβέστη Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος, σε φωτιά στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης και το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του εκλιπόντος.

Παρόντες ήταν και ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Δημήτρης Τσαλής γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών και κατατάχθηκε το 2001 στο Πυροσβεστικό Σώμα ως δόκιμος. Υπηρετούσε στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης και ήταν έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών.

Δημήτρης Τσαλής - κηδεία

Δημήτρης Τσαλής - κηδεία

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος  

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού συναδέλφου Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου που έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια πυροσβεστικής επιχείρησης.

Δημήτρης Τσαλής - κηδεία

Δημήτρης Τσαλής - κηδεία

Δημήτρης Τσαλής - κηδεία

Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον.

Φωτογραφίες, βίντεο: life-events.gr


VIDEO