Κοινωνία

08 Νοεμβρίου 2023 19:37 Τελευταία ενημέρωση : 09 Νοεμβρίου 2023 12:45

Κυψέλη: ανατροπή στον θάνατο της νεαρής εγκύου

Διάβασέ μου το...

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης που βρέθηκε μέσα σε κουβέρτα.

Κυψέλη: ανατροπή στον θάνατο της νεαρής εγκύου
-

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 23χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών,η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, στην Κυψέλη.

Οι αρχές συνέλαβαν για τη δολοφονία της, τη μητέρα της, την αδερφή της και μια ακόμα γυναίκα.

Η άτυχη μητέρα που ήταν εγκυος είχε βρεθεί νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα, στις 8 Οκτωβρίου του 2021 στην Κυψέλη μέσα σε κάδο απορριμμάτων, αφού για αρκετό καιρό είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Δύο χρόνια μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 3 συλλήψεις, τη μητέρα της, την αδερφή της και τη γυναίκα που τη φιλοξενουσε. Η υποθεση ειχε σοκαρει το Πανελληνιο .

Η σορός της είχε βρεθεί 500 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα παιδιά της.

Ο πατέρας της ήταν βέβαιος ότι η κόρη του είχε δολοφονηθεί, ενώ είχε βάλει ειδικό ερευνητή για να διελευκάνει την υπόθεση, αν και το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

Η έρευνα του ανθωποκτονιών οδήγησε στη σύλληψη της 59χρονης μητέρας της, στην 23χρονη αδερφή της και στην 57χρονη σπιτονικοκοιρά της η οποία φέρεται πως την εξεδιδε.

Μάλιστα τα στοιχεία προκαλούν σοκ καθώς σύμφωνα με πληροφοριες η 57χρονη, την κακοποιούσε, τη χτυπούσε ακόμα και όταν εκείνη ήταν έγκυος, με γροθιές και κλωτσιές στην κοιλιά της. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατηγορείται για ανθρωποκτονία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για εμπορεία ανθρώπων, ενώ η μητέρα της; και η αδερφή της για συνέργεια.

Οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις:

"Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:
• 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
• 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και
• 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα."

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία Κατσούρη: Σπαραγμός στο τρισάγιο για τη μνήμη του (εικόνες)

Τροχαίο - Ηράκλειο: Θρήνος για τον 17χρονο που κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ

Αμβλώσεις: Το Οχάιο ψηφίζει υπέρ της προστασίας του δικαιώματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ