Κοινωνία

02 Μαΐου 2024 12:04 Τελευταία ενημέρωση : 02 Μαΐου 2024 16:45

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)
-

Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σύμφωνα τους ακτοπλόους η πληρότητα στα δρομολόγια φτάνει το 100%. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών, από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια πλοίων με 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 10 απόπλοι με 10.870 επιβάτες.

Χθες Μ.Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ για την Πρωτομαγιά, 11 απόπλοι πλοίων με 11.305 αναχωρήσεις επιβατών.

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά. Οι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν για τα νησιά και τους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας, με την κίνηση στις εξόδους της πόλης και τα λιμάνια να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η “πασχαλινή” κίνηση είναι από το πρωί στο κόκκινο στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, στην Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμιάς. Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν επίσης και στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Κηφισίας.

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει από το πρωί η κίνηση των οχημάτων λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, κυρίως στην Αθηνών – Κορίνθου.

Χθες από τα διοδια της Ελευσίνας πέρασαν 47. 343 οχήματα και από τα διόδια Αφιδνών  35. 485 οχήματα

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη

Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)

ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη