Αθλητικά

10 Ιανουαρίου 2019 15:25

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τον Δρ. Στέφανο Χανδακά (εικόνες)

Ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά κατά την οποία τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2018.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τον Δρ. Στέφανο Χανδακά (εικόνες)

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή Βραβεύσεων της ΕΟΕ παρουσία του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του 2018 και όχι μόνον αυτοί.

Στο μαιευτήρα-γυναικολόγο, ολυμπιονίκη και πρόεδρο της HOPEgenesis Δρ. Στέφανο Χανδακά απονεμήθηκε, από τον κ. Λάμπη Νικολάου, το βραβείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής "I.O.C. Trophy 2018" με θέμα: "ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" για τη συνολική του προσφορά στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλήτριες και οι αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2018 κατακτώντας χρυσό μετάλλιο, όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άϊρες, όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

HOPEgenesis - βράβευση - Στέφανος Χανδακάς

Βραβεύθηκαν ακόμη, η "χρυσή" Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Παπαδογιαννάκης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και αρχηγός της ελληνικής αποστολής σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση που αποχώρησε το 2018 από την αθλητική δράση.

Στη λαμπρή τελετή παραβρέθηκε και ο Σλοβένος Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Γιάνεζ Κοσίγιαντσιτς, ο οποίος βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.