Ποδόσφαιρο

19 Μαρτίου 2019 15:16

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Τα θλιβερά επεισόδια δεν επηρεάζουν το πλάνο μας

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ μετά τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ και την διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Τα θλιβερά επεισόδια δεν επηρεάζουν το πλάνο μας

Τα έκτροπα εντός κι εκτός ΟΑΚΑ, που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι της Super League με τον Ολυμπιακό, δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» διαβεβαιώνουν τον κόσμο τους ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι για τη δημιουργία μίας ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. 

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Η επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».

 

VIDEO