Κοινωνία

07 Ιουνίου 2019 16:41

Αυτός είναι ο δραπέτης του Μεταγωγών που αναζητείται (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τα στοιχεία του και φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία. Δείτε και τον συνεργό του, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη, στην Νέα Σμύρνη.

Αυτός είναι ο δραπέτης του Μεταγωγών που αναζητείται (εικόνες)
-

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δυο εκ των τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Ο εικονιζόμενος στις πρώτες φωοτογραφίες, με τα πολλά "ονόματα" και "παρατσούκλια" ειναι ο μόνος εκ των τεσσάρων, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ειναι επικίνδυνος και θεωρείται ότι ειναι οπλισμένος.

Ο δεύτερος αλλοδαπός ειναι ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ εκινείτο σε δρόμο της περιοχής.  

Οι πρώτοι δύο εκ των τεσσάρων δραπετών είχαν συλληφθεί ο ένας λίγες στιγμές και ο άλλος λίγες ώρες μετά απο την κινηματογραφική απόδραση τους, απο το Τμήμα Μεταγωγών. 

Δραπέτης - Μεταγωγών - Απόδραση,

Δραπέτης - Μεταγωγών - Απόδραση

Δραπέτης - Μεταγωγών - Απόδραση

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του πρώτου ( ASANI ), καθώς και για την ανακάλυψη τυχόν κρησφύγετου που χρησιμοποίησε ο δεύτερος ( GOBO ) κατά το χρονικό διάστημα που αναζητούνταν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".