Αθλητικά

09 Ιουνίου 2019 16:15 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιουνίου 2019 11:19

Νέο τρόπαιο για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Υποσχέσεις για ανάλογη πορεία την επόμενη χρονιά έδωσαν οι παίκτες της ομάδας, που πανηγύρισαν τον τίτλο, μετά την νίκη επί του Σ.Ε.Η.

Νέο τρόπαιο για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Το Σάββατο 8 Ιουνίου η ποδοσφαιρική ομάδα του ομίλου ANTENNA  κατέκτησε για πέμπτη φορά  το  Κύπελλο για το πρωτάθλημα Τύπου, επικρατώντας με τελικό σκορ 3-1 της ομάδας του ΣΕΗ (Σύνδεσμος Ελλήνων Ηθοποιών).

Οι επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και σημαντικές: τρία πρωταθλήματα, δυο super cup, δυο πρωταθλήματα κανονικής περιόδου, ενώ έχει δώσει και έξι φορές το παρών σε τελικούς.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που η ώρα διεξαγωγής (16:30) και η υψηλή θερμοκρασία (35 βαθμοί) το έκαναν ακόμα δυσκολότερο, η ομάδα πιστή στο ραντεβού με τις επιτυχίες, κατέκτησε ακόμα ένα  κύπελλο. Τα γκολ σημείωσαν οι  Σώζος Δ. (2 τέρματα) και Γκιόκας Δ.

Όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Αγγελίνας:«Η ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ πρωταγωνιστεί, […] αυτά τα παιδιά 7 χρόνια έχουν καταφέρει τα πάντα και δε σταματάνε».

Οι παίκτες πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη χρονιά και στο επόμενο τρόπαιο.

ομάδα ποδοσφαίρου - ΑΝΤΕΝΝΑ

ομάδα ποδοσφαίρου - ΑΝΤΕΝΝΑ

ομάδα ποδοσφαίρου - ΑΝΤΕΝΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ