Αθλητικά

08 Ιουλίου 2019 22:21 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουλίου 2019 21:58

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Διάβασέ μου το...

Είχε καλή απόδοση στο πιο “δυνατό” φιλικό που έχει δώσει μέχρι σήμερα. Παίρνει και τον Φοντέ Καμαρά.

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
-

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με τη Ντιναμό Κιέβου, στον πρώτο φιλικό αγώνα του στην Αυστρία, συνολικά έκτο έως τώρα και προτελευταίο πριν την επιστροφή του πειραϊκού συλλόγου στη βάση του.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε συνοχή, στάθηκε πολύ καλά σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, βάζοντας δύσκολα σε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, που ήταν και ο πιο δυνατός που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό, όταν σε εξαιρετική αντεπίθεσή τους ο Μασούρας σέντραρε από δεξιά στον Γκερέρο, εκείνος γύρισε με τη μία από αριστερά και ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 45΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σολ και το οποίο καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπα στον Γκαρμάς, σε φάση που δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.

ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός διατήρησε καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε αρκετά την Ντιναμό κι έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82΄ Τσιμίκας), Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65΄ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο.

Στην Ελλάδα ο Φοντέ Καμαρά

Παίρνει και τον Φοντέ Καμαρά ο Ολυμπιακός. Ο 21χρονος Αφρικανός αριστερός μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ερυθρολεύκων”, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην πειραϊκή ομάδα.

Η προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε εδώ κι αρκετό καιρό, ωστόσο ο Καμαρά είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γουινέας.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Μπαστιά, καθώς ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της την περίοδο 2016-17, ακολούθησε η προαγωγή στην ανδρική την επόμενη χρονιά, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι μεταπήδησε στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ