Κοινωνία

23 Ιουλίου 2019 15:08

Το “κατηγορώ” του πατέρα που “έχασε” δίδυμα κορίτσια και γονείς στο Μάτι (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζει ο Γιάννης Φιλιππόπουλος μπροστά στον τάφο των παιδιών του. "Έχω βαρεθεί την ευθυνοφοβία στην Ελλάδα" τονίζει.

Το “κατηγορώ” του πατέρα που “έχασε” δίδυμα κορίτσια και γονείς στο Μάτι (βίντεο)
-

Συγκλονίζει ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και γιος του ζευγαριού που «χάθηκαν» με τον πιο τραγικό τρόπο στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ένα χρόνο πριν.

Ανήμερα της μαύρης επετείου βρέθηκε στο νεκροταφείο και μπροστά στον τάφο των παιδιών του απηύθυνε το δικό του «κατηγορώ» για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

«Ήταν ωραία κ. Τσίπρα τα Χριστούγεννα όταν φιλάγατε τα παιδάκια στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα παιδάκια μου παραμορφωμένα και καμένα» τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Φιλιππόπουλος και προσθέτει:

«Κα Δούρου ήσασταν ωραία όταν βγαίνατε στις εκπομπές με το μαλλάκι σας και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας. Δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου».

«Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά, των υπευθύνων, θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένειά μου και σε τόσες άλλες οικογένειες» καταλήγει ο χαροκαμένος πατέρας.

«Έχω βαρεθεί την ευθυνοφοβία στην Ελλάδα. Στην ιστορία δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δειλός πρωθυπουργός. Αυτός και το συνάφι του. Κυρία Δούρου, μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια;» ρωτά στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεό του ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ