Παράξενα

13 Αυγούστου 2019 12:45

Κτηνωδία: Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και έκανε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σοκ προκαλεί το φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου. Έξαλλοι οι χρήστες των social media. Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Κτηνωδία: Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και έκανε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)
-

Σοκ προκαλεί το φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου από την ιδιοκτήτριά του. 

Μία νεαρή στις 10 Αυγούστου ξεκίνησε μια ζωντανή μετάδοση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να βάζει το σκυλάκι της στο στεγνωτήριό ρούχων και να γελά υστερικά όταν το βάζει σε λειτουργία. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κουτάβι, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά της.

«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε» λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο έκτοτε διαγράφηκε.

Η χρήστης του Twitter 'sasaaok' παρατήρησε το stream και ανέβασε ένα απόσπασμά του στο Twitter. Το tweet με την απαράδεκτη πράξη έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και έχει ήδη περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές. Σε αυτό αναφέρει:

Κάποιος σας παρακαλώ ας καλέσει την αστυνομία. Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν σκύλους ή κατοικίδια. Είναι κακοποίηση ο τρόπος με τον οποίο τους συμπεριφέρονται.

Δεκάδες χρήστες του Twitter απάντησαν στην viral δημοσίευση καταδικάζοντας την πράξη της νεαρής. Για την ώρα ο Instagram λογαριασμός της είναι ακόμα ενεργός, με την ίδια να ανεβάζει ακόμη stories.

Προσοχή, το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές σκηνές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ