Πολιτισμός

30 Σεπτεμβρίου 2019 15:14

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στον ΑΝΤ1 για την συναυλία στο Ηρώδειο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο δημοφιλής συνθέτης μιλά για την μοναδική συναυλία που θα δώσει την Τρίτη, στο Ηρώδειο, με τίτλο "Πάμε για άλλες Πολιτείες".

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στον ΑΝΤ1 για την συναυλία στο Ηρώδειο (βίντεο)
-

Με αισθαντικές  μελωδίες και μοναδικά ηχοχρώματα του Σταμάτη Σπανουδάκη θα γεμίσει το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, σε μια συναυλία που έχει και  φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στην συναυλία που τιτλοφορείται «Πάμε για άλλες Πολιτείες», η Ανατολή και η Δύση, το Βυζάντιο και η σύγχρονη Ελλάδα θα  συναντηθούν σε ένα μουσικό σταυροδρόμι εκπλήξεων και μαγευτικών αναζητήσεων! Η αριστοτεχνική  συνθετική ικανότητα του Σταμάτη Σπανουδάκη, θα μπολιάσει τις αναμνήσεις και τις βιωματικές του εμπειρίες, αναδεικνύοντας παράλληλα την ιστορικότητα  της Ελλάδας.

Η αγάπη για τον Θεό, η πίστη στην πατρίδα και ο ερωτισμός συνθέτουν τον μουσικό καμβά των έργων του Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος μιλώντας  στον ΑΝΤ1 κάνει αποκαλύψεις για την ερμηνεία τραγουδιών που σφράγισαν την πορεία του στο χώρο της μουσικής και τον ανέδειξαν σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της εποχής του.

Ακούστε τι λέει ο Σταμάτης Σπανουδάκης στον ΑΝΤ1:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ