Κοινωνία

28 Οκτωβρίου 2019 11:56

28η Οκτωβρίου: Η... παρακάμερα της παρέλασης (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει την προετοιμασία βατραχανθρώπων, αλπινιστών και καταδρομέων, αλλά και τις selfies των στρατωτικών μπροστά απο τα άρματα.

28η Οκτωβρίου: Η... παρακάμερα της παρέλασης (εικόνες)
-

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ήδη απο νωρίς το πρωί, ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τα παρασκήνια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, καταγράφοντας την προετοιμασία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να ειναι άρτιοι όταν παρελάσουν ενώπιον των πολιτών και των επισήμων.

Η προεργασία είναι ιδιαίτερη για τους άνδρες των επίλεκτων δυνάμεων, λόγω και του εξοπλισμού που φέρουν οι αλπινιστές, οι βατραχάνθρωποι, οι ελεύθεροι σκοπευτές κτλ, αλλά καθώς για αρκετούς η "εμφάνιση" προβλέπει και καμουφλάζ στο πρόσωπο..

Τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων που περιδιαβαίνουν οχήματα και άρματα μάχης και αγήματα, κλέβουν φυσικά και οι κυρίες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοες - όπως άλλωστε και οι άνδρες του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας, δεν παραλείπουν να βγάλουν και selfies, σε κάποια στιγμή χαλάρωσης.

Εκτός από την εμφάνιση του ανθρώπινου δυναμικού, πολλοί ειναι επιφορτισμένοι και με την προετοιμασία των οχημάτων που θα συμμετέχουν στην παρέλαση.

Gallery