Κόσμος

09 Ιανουαρίου 2020 14:29

Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του!

Διάβασέ μου το...

Σοκ και αποτροπιασμός από την αποτρόπαια δολοφονία ενός νεαρού άνδρα.

Τον σκότωσε και έφαγε τους όρχεις του!
-

Σοκάρει η είδηση ότι ένας άνδρας από το Μίσιγκαν βρήκε μαρτυρικό θάνατο από κάποιον που είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Grindr.

Ο 25χρονος κομμωτής Κέβιν Μπέικον συναντήθηκε με τον φερόμενο ως δολοφόνο του, Mark Latunski, την παραμονή των Χριστουγέννων μετά από συνομιλία τους μέσω της εφαρμογής της οποία γνωρίστηκαν.

Η οικογένεια του νεαρού ανησύχησε όταν αυτός δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό του σε ένα δημόσιο πάρκινγκ κι έπειτα από έρευνες κατάφεραν να βρουν την τελευταία διαδρομή του άτυχου νεαρού, η οποία οδηγούσε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του, όπως αναφέρει η New York Post.

Οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στο σπίτι εντόπισαν τον 25χρονο κρεμασμένο από τα δοκάρια της οροφής με σχοινί γύρω από τους αστραγάλους του. Ο δολοφόνος δήλωσε πως σκότωσε τον νεαρό με μαχαίρι χτυπώντας τον στην πλάτη και κόβοντάς του το λαιμό.

Επίσης παραδέχθηκε μια ακόμη αποτρόπαιη πράξη, καθώς δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας έκοψε τους όρχεις του θύματος και τους έφαγε.

Ωστόσο, ο συνονόματος και γνωστός ηθοποιός Κέβιν Μπέικον εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια αλλά και τους φίλους του θύματος μέσα από μια ανάρτηση στο instagram.

Τυφλό ραντεβού - δολοφονία