Life

03 Φεβρουαρίου 2020 13:35

Bafta: εντυπωσιακές παρουσίες, απρόοπτα και σπόντες για Brexit και Megxit

Διάβασέ μου το...

Η τούμπα του Αλ Πατσίνο, η δήλωση του Μπραντ Πιτ ότι θα ονομάσει το βραβείο του "Χάρι" και οι λαμπερές παρουσίες που τράβηξαν τα φλας!

Bafta: εντυπωσιακές παρουσίες, απρόοπτα και σπόντες για Brexit και Megxit
-

Από απρόοπτα, σπόντες, τούμπες αλλά και λαμπερές παρουσίες χαρακτηρίστηκε η 10η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Bafta, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο  Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Τα βλέμματα κέντρισε το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας, το οποίο τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι απένειμε και βραβείο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον, εμφανίστηκε με μια υπέρλαμπρη τουαλέτα σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά αξεσουάρ.

Το φόρεμα αυτό είχε επιλέξει ξανά κατά την διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Μαλαισία το 2012. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τους διοργανωτές που για φέτος είχαν ζητήσει από τους καλεσμένους, να βάλουν κάτι που είχαν φορέσει και στο παρελθόν!

βραβεία BAFTA

Η Σαρλίζ Θερόν ήταν μεταξύ των πιο εντυπωσιακών παρουσιών, καθώς επέλεξε ένα μωβ μακρύ φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, στο οποίο πρόσθεσε απλά μια μαύρη λεπτή ζώνη.

βραβεία BAFTA

Εντυπωσιακή όμως ήταν και η Σκάρλετ Γιόχανσον, που ξεχώρισε με ροζ μάξι τουαλέτα με φτερά στο κάτω μέρος.

βραβεία BAFTA

Η «πρωταγωνίστρια» των βραβείων Ρενέ Ζελβέγκερ, που κέρδισε το Bafta α΄γυναικείου ρόλου υποδυόμενη την θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζούντι Γκάρλαντ στη βιογραφική ταινία "Judy", εμφανίστηκε με σατέν στενή τουαλέτα σε ροζ απόχρωση.

βραβεία BAFTA

Πέραν των εμφανίσεων που ζητηθήκαν, υπήρχαν και κάποια απρόοπτα που δεν ξέφυγαν από τον φακό των φωτογράφων. Μεταξύ αυτών ήταν και η τούμπα του Αλ Πατσίνο στο κόκκινο χαλί!

Ο 79χρονος ηθοποιός Αλ Πατσίνο βρέθηκε στο έδαφος, για άγνωστο ακόμα λόγο, αλλά κατάφερε να σηκωθεί με τη βοήθεια της συντρόφου του και ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό.

Αλ Πατσίνο - BAFTA

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου, που παρέλαβε για λογαριασμό του η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Μαργκότ Ρόμπι. Εκείνη ήταν που διάβασε το σημείωμα του γοητευτικού ηθοποιού, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει τόσο το Brexit, όσο και το… Mexit!

 «Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον…μόνη. Καλώς ήρθες στο κλαμπ!» ήταν το πρώτο του σχόλιο αφού πρώτα εξήγησε ότι η απουσία του οφείλεται σε οικογενειακές υποχρεώσεις.

Στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» από τον Πιτ: «Θα ονομάσω αυτό το βραβείο Χάρι γιατί θα το φέρω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είμαι ενθουσιασμένος» έγραφε στο σημείωμα προκαλώντας χαμόγελα αμηχανίας στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

βραβεία BAFTA