Παράξενα

07 Φεβρουαρίου 2020 13:47

“Αγνόησαν” τον κορονοϊό και παντρεύτηκαν μαζί 6000 ζευγάρια (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εντυπωσιακές εικόνες με χιλιάδες ζευγάρια να παντρεύονται με…μάσκες.

“Αγνόησαν” τον κορονοϊό και παντρεύτηκαν μαζί 6000 ζευγάρια (εικόνες)
-

 

Εν μέσω «συναγερμού» για τον κορονοϊό έγινε μαζικός γάμος στη Νότια Κορέα, όπου 6000 ζευγάρια παντρεύτηκαν σε μία τελετή, σε πόλη έξω από τη Σεούλ.

Τα ζευγάρια, μέλη θρησκευτικής οργάνωσης, είχαν γνωριστεί μέσω σχετικών δραστηριοτήτων ή μέσω προξενιών και αντάλλαξαν όρκους μπροστά σε πάνω από 18.000 καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

Τα ζευγάρια ξεκαθάρισαν ότι δεν φοβούνται τον κορονοϊό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 600 ανθρώπους, κυρίως στην Κίνα, οι καλεσμένοι ωστόσο στην πλειονότητά τους φορούσαν μάσκες.

μαζικός γάμος

Στη Νότια Κορέα έχουν καταγραφεί 24 κρούσματα.

 Οι διοργανωτές, πάντως, είπαν ότι ο χώρος όπου έγινε η μαζική τελετή ήταν αποστειρωμένος, ενώ θερμικές κάμερες είχαν τοποθετηθεί, ώστε να εντοπιστούν τυχόν φορείς του ιού.

Η οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1954 διοργανώνει κυρίως μαζικούς γάμους, για ζευγάρια από όλο τον κόσμο και είχε ως ηγέτη άνδρα που αυτοαποκαλείτο ως «Μεσσίας» και πέθανε το 2012. Η αίρεσή του έχει εκατομμύρια ακολούθους σε όλο τον κόσμο.

μαζικός γάμος

Στο παρελθόν, πάντως, η αίρεση Unification Church, έχει κατηγορηθεί για «πλύση εγκεφάλου» και οικονομική εκμετάλλευση των μελών της, καθώς και σκόπιμο χωρισμό οικογενειών και φήμες για σεξουαλική εκμετάλλευση των πιστών από τον επικεφαλής της αίρεσης, Μουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ