Κοινωνία

12 Μαρτίου 2021 07:56 Τελευταία ενημέρωση : 12 Μαρτίου 2021 20:34

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για οικογενειακούς λόγους, λέει ο συλληφθείς για την επίθεση στον αστυνομικό

Διάβασέ μου το...

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα μιλά στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία. Γιατί χαρακτηρίζει ανυπόστατη τη σύλληψη.

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για οικογενειακούς λόγους, λέει ο συλληφθείς για την επίθεση στον αστυνομικό
-

«Δεν ανήκει σε κανένα κλαμπ, είναι ένας απλός πολίτης που αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες από τον κουνιάδο του, για σοβαρές οικογενειακές διαφορές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Παύλος Σαράκης, συνήγορος του 30χρονου που κατηγορείται για την επίθεση σε αστυνομικό, κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

«Προσπαθεί να εκδικηθεί τον εντολέα μου», τόνισε ο νομικός, για τον μάρτυρα που "καίει" τον "Ινδιάνο", χαρακτηρίζοντας «ανερμάτιστη και αντιφατική» την καταγγελία. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, ο εντολέας του κρατείται «με μία αναξιόπιστη κατάθεση, χωρίς καμία έρευνα».

«Η ΕΛΑΣ δεν έκανε καλά τη δουλειά της», είπε κατηγορώντας την Αστυνομία ότι, δρα με λογική αντιποίνων, ότι δηλαδή αφού «100 άτομα λιντσάρισαν τον αστυνομικό, 100 θα τιμωρηθούν».

 

Στην ταυτοποίηση και σύλληψη του 30χρονου Έλληνα, ιρακινής καταγωγής, οδήγησε η μαρτυρία ενός 58χρονου, ο οποίος, όπως δήλωσε στις Αρχές, είχε ραντεβού στην πλατεία Ν. Σμύρνης με έναν άνδρα για να του βάψει το σπίτι.

"Καθώς προχωρούσα προς τη Λ. Συγγρού, είδα τον αδερφό τής εν διαστάσει γυναίκας μου. Τον ρώτησα τι κάνει εκεί κι αν θα κάνει επεισόδια. Κάποιος από το πλήθος φώναξε ότι έρχονται αστυνομικοί και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα μαζί με άλλα άτομα. Έφθασε από τους πρώτους και άρχισε να χτυπά με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό", υποστήριξε ο 58χρονος μάρτυρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ