Κόσμος

11 Δεκεμβρίου 2021 17:01

Ομαδική απόλυση 900 εργαζομένων μέσω Zoom! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα social media, με τους χρήστες να κρίνουν έντονα τον CEO.

Ομαδική απόλυση 900 εργαζομένων μέσω Zoom! (βίντεο)
-

Η πανδημία του κορονοϊού έχει σίγουρα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς πολλοί άνθρωποι πλέον εργάζονται αποκλειστικά με τηλεργασία.

Όμως 900 υπάλληλοι μίας Ινδο-αμερικανικής εταιρείας βίωσαν κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο πριν λίγες μέρες, όταν ο CEO τους κάλεσε μέσω zoom για να τους απολύσει ομαδικά!

«Εάν συμμετέχετε σε αυτή την κλήση, τότε βρίσκεστε στην άτυχη ομάδα, η οποία πρόκειται να απολυθεί. Η απασχόλησή σας εδώ σταματάει αυτή την στιγμή» λέει ο Vishal Garg σε βίντεο που διέρρευσε από τη βιντεοκλήση.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα social media, με τους χρήστες να κρίνουν έντονα τον CEO, ο οποίος αποφάσισε να απολύσει σχεδόν το 9% των υπαλλήλων του με μία 3λεπτη κλήση στο zoom.

Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν αρνητικά την απόφαση της Ινδο-αμερικανικής εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στα στεγαστικά δάνεια, να απολύσει τους εργαζομένους της λίγο πριν τις γιορτές!

«Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που κάνω κάτι τέτοιο και δεν θέλω να το κάνω. Την προηγούμενη φορά έκλαψα. Τώρα, ελπίζω να είμαι δυνατότερος» ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας. Δεν φαίνεται όμως να έπεισε πολλούς για την στεναχώρια του!


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσίπρας, ο Ρότσα, ο Θεσπρωτός και η... αφίσα (εικόνες)

Κορονοϊός – Εμβόλιο: ποιοι κάνουν την 1η και ποιοι την 3η δόση

Καβάλα: Τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης