Πολιτική

13 Απριλίου 2022 11:45 Τελευταία ενημέρωση : 13 Απριλίου 2022 23:51

Σακελλαροπούλου: Θετική στον κορονοϊό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Σακελλαροπούλου: Θετική στον κορονοϊό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
-

Με τον κορονοϊό να έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και ολοένα και περισσότεροι να νοσούν και τα κρούσματα να είναι ακόμη σταθερά υψηλά, θετική βρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας. 

Όπως ανακοινώθηκε, από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου διαγνώσθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο για τη νόσο Covid-19.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εμφανίζει ήπια συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα στην οικία της και οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλονται.

Σε ανάρτηση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

"Σήμερα διαγνώστηκα κι εγώ θετική στη νόσο Covid-19. Ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Φυσικά απομονώθηκα στο σπίτι και για λίγες μέρες θα εργάζομαι από εκεί.

Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, η υψηλή μεταδοτικότητα της «Όμικρον» προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων. Ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας. Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε με οικείους και φίλους, είναι απαραίτητο να μην χαλαρώνουμε την προσοχή μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα. Η γιορτή της αγάπης ας γίνει μια ακόμη ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όχι μόνο τη δική μας υγεία ή εκείνη των αγαπημένων μας προσώπων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα".

Ειδήσεις σήμερα: 

Φιλιππίνες – “Μέγκι”: Δεκάδες νεκροί από την τροπική καταιγίδα (εικόνες)

“The 2Night Show” – Τουτουντζής: Ζητούσα συγνώμη από τον θεό όταν κατάλαβα ότι είμαι γκέι

Πόλεμος στη Ουκρανία: οι τελικές μάχες, η έκκληση Ζελένσκι και η ειρωνεία στον Πούτιν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ