Κόσμος

02 Μαΐου 2022 23:40

Πρώην πράκτορας της KGB συγκρίνει τον Πούτιν με τον Στάλιν

Διάβασέ μου το...

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι πολύ πιθανό να πάσχει από άνοια και Πάρκινσον.

Πρώην πράκτορας της KGB συγκρίνει τον Πούτιν με τον Στάλιν
-

Σε αποκαλύψεις για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, πέρασε ένας πρώην πράκτορας της KGB σε συνέντευξη που έδωσε στη "Sun".

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ρώσος πρόεδρος είναι πιθανό να πάσχει από Πάρκινσον και άνοια, στα πρώιμα στάδιά της.

Ο πρώην πράκτορας Μπόρις Καρπίτσκοφ, μιλησε με σκληρή γλώσσα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ανέφερε χαρακτηριστικά: «είναι παράφρων και έχει εμμονές με «παρανοϊκές ιδέες» και πως «βλέπει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως προδότες».

Στη συνέχεια, είπε: «ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας ώστε να διατηρεί την εικόνα του ισχυρού άνδρα».

Δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του ρώσου προέδρου και είπε πως η στάση του,  μπορεί να οφείλεται στη νόσο του Πάρκινσον και τον καρκίνο. «Δεν είμαι γιατρός αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολλές σωματικές παθήσεις – πιθανώς κι από αθλητικούς τραυματισμούς από τα νεανικά του χρόνια».

Ακόμη, είπε πως «Είναι τόσο καχύποπτος και εμμονικός που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν», αναφέρει το δημοσίευμα της "Sun".

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Ντινόπουλος: Το παρκούρ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πισπιρίγκου: Τα δημοσιεύματα, οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η ώρα θανάτου της Ίριδας

Κόρινθος: Αποζημίωση στην οικογένεια κοπέλας που σκοτώθηκε σε καταδίωξη