Οικονομία

23 Μαΐου 2022 18:00

Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ: Νέα καμπάνια… “σκέτη απόλαυση”

Διάβασέ μου το...

Καινούρια διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παρουσιάζουν τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ.

Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ: Νέα καμπάνια… “σκέτη απόλαυση”
-

Σε σχετική ενημέρωση από την ΓΙΩΤΗΣ, αναφέρονται τα εξής: 

«Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ παρουσιάζουν την ολοκαίνουργια διαφημιστική τους καμπάνια με πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. 

Στη νέα καμπάνια, η Ισμήνη ισορροπεί ανάμεσα στις καθημερινές επαγγελματικές απαιτήσεις, του wellness και της προσωπικής ζωής με σύμμαχο τη σειρά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ που καλύπτει τις ανάγκες της, κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, που συνδυάζει απόλυτα την απόλαυση!

Γιώτης - Sweet & Balance

Η καινοτόμα σειρά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia, ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής. Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες και απολαυστική γεύση, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν την τέλεια επιλογή, για κάθε περίσταση.

Γιώτης - Sweet & Balance

Το νέο σλόγκαν που υπογράφει την καμπάνια «Σκέτη απόλαυση» εκφράζει απόλυτα τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ χάρη στην απίστευτη γεύση τους, τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και την ποικιλία τους που περιλαμβάνει σοκολάτες, γλυκαντικά, ροφήματα, γλυκά, επιδόρπια, δημητριακά, μαρμελάδες και επιδόρπια ψυγείου.

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει 4 τηλεοπτικά σποτ, στα οποία πρωταγωνιστούν οι απολαυστικές Σοκολάτες, η αέρινη Μousse, το πλούσιο Ρόφημα Σοκολάτας και τα μοναδικά Γλυκαντικά Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, καθώς και για υπέροχες γλυκές συνταγές «σκέτη απόλαυση» στο www.sweetandbalance.gr».

Ειδήσεις σήμερα:

Πύργος – Αδερφή Θύμιου στον ΑΝΤ1: Θέλω να βρεθεί ζωντανός

Αυτοκτονία 14χρονου: Νέες καταγγελίες για περιστατικά bullying (βίντεο)

Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού - Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών: διαθέσιμα για χρήση από τους γονείς