Κόσμος

01 Αυγούστου 2022 19:51 Τελευταία ενημέρωση : 01 Αυγούστου 2022 22:21

Βρετανία: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στην Βρετανία μετά από μεγάλη φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου. Στο σημείο περισσότεροι από 100 πυροσβέστες.

Βρετανία: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου (εικόνες)
-

Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες με 15 οχήματα έδωσαν για περίπου τρεις ώρες μάχη με τη φωτιά η οποία τελικά περιορίστηκε χωρίς να υπάρξουν τραυματίες όπως ανακοίνωσαν οι βρετανικές αρχές.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η φωτιά ξέσπασε στο Φέλτχαμ κοντά στη Χάτον ρόουντ. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν να μείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν τα παράθυρα εξαιτίας των καπνών της φωτιάς.

Όπως μετέδωσε το Heathrow Noise, ένας λογαριασμός που ενημερώνει με tweets για τις λειτουργίες του αεροδρομίου «λόγω του καπνού από πυρκαγιά εκτός αεροδρομίου οι προσγειώσεις πραγματοποιούνταν στον βόρειο διάδρομο (27R) και οι απογειώσεις από τον νότιο διάδρομο (27L)».

Οι αλλαγές για τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης δεν οδήγησαν σε καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι απογειώσεις και προσγειώσεις επανήλθαν στους βασικούς διαδρόμους του αεροδρομίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί και τραυματίες ύστερα από φωτιά σε βυτιοφόρο (εικόνες)

Κόρινθος: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδελφή του

Τροχαίο δυστύχημα: Οικογενειακή τραγωδία στη ΛΕΑ (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ