Life

20 Φεβρουαρίου 2023 16:24

“Ποιος Παπαδόπουλος”: Ξεκαρδιστικό το επεισόδιο της Δευτέρας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Ποιος Παπαδόπουλος;" συνεχίζει να μας κρατά ξεχωριστή συντροφιά τα πρώτα βράδια της εβδομάδας.

“Ποιος Παπαδόπουλος”: Ξεκαρδιστικό το επεισόδιο της Δευτέρας (εικόνες)
-

Το «Ποιος Παπαδόπουλος;»κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1, μοιράζει στους τηλεθεατές μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο. 

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να ζουν τη μία ανατροπή μετά την άλλη και να ακροβατούν μεταξύ κωμικών καταστάσεων, ενώ στη ζωή τους μπαίνουν νέα πρόσωπα που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες της καθημερινότητάς τους.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΨΙΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Εμμανουήλ, που έχει μάθει από τον Θανάση για το μπέρδεμα στο μαιευτήριο, απαιτεί να περάσει χρόνο με τους εγγονούς του και, προς μεγάλη έκπληξη όλων, φαίνεται να τα περνάνε πολύ καλά οι τρεις τους. Αυτό βέβαια θα προκαλέσει και τη ζήλεια του Θανάση, που δεν θέλει να χάσει τον ρόλο του αγαπημένου παππού των παιδιών… Τσιμπήματα ζήλειας, όμως, νιώθει και ο Αρίστος, γιατί έχει έρθει η ώρα η Μελίνα να βγει για φαγητό με τον Ράμο, αφού αυτή ήταν η προϋπόθεση για να τους αφήσει να μείνουν προσωρινά στη βίλα. Στο μεταξύ, ο Γιάννης βάζει μπρος μαζί με τους φίλους του την επιχειρηματική του ιδέα για τα φέρετρα, αλλά έχει ξεχάσει ένα πράγμα: την εσωτερική τους επένδυση. Έτσι, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της Περιστέρας, η οποία, όμως, δεν είναι και τόσο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα. Και μέσα σε όλα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή όλοι οι Παπαδόπουλοι να επιστρέψουν στο εξοχικό… λίγο πιο βιαστικά από ό,τι περίμεναν...


Συντελεστές                                                    

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

 #PoiosPapadopoulos 

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός -12χρονη: Στην ανακρίτρια έξι κατηγορούμενοι για βιασμό

Γλυκά Νερά: Αναβολή στη δίκη του πιλότου

Κρήτη: Πέθανε ο άνδρας που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο



Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ