Κοινωνία

23 Απριλίου 2023 23:39 Τελευταία ενημέρωση : 24 Απριλίου 2023 14:42

Περισσός: Συλλήψεις ανηλίκων για την αιματηρή συμπλοκή

Διάβασέ μου το...

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Περισσός: Συλλήψεις ανηλίκων για την αιματηρή συμπλοκή
-

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε τέσσερις ανήλικους, για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον ΗΣΑΠ του Περισσού.

Για το σκηνικό συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, ένας 14χρονος και δύο 15χρονοι, καθώς κι ένας 19χρονος.

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τον 19χρονο να κατηγορείται επιπλέον και για τον νόμο περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στον Περισσό, όταν σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ περίπου 15 ατόμων, με αποτέλεσμα δύο 16χρονοι να τραυματιστούν από μαχαίρι.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους ανήλικους στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

συμπλοκή - Περισσός - τραυματισμός ανηλίκων

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 23-4-2023 στη Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις ημεδαποί, 14, 14, 15 και 19 ετών, -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 22-4-2023 ομάδα περίπου δέκα ατόμων, συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός», καταλήγοντας σε συμπλοκή μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν ο τραυματισμός δύο 16χρονων ημεδαπών με αιχμηρό αντικείμενο, στο δεξί μηρό και δεξί αστράγαλο στον έναν και στο δεξί μηρό στον έτερο.

Έπειτα από έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπιστήκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο 19χρονος απέρριψε το μαχαίρι σε κοντινό σημείο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους επιληφθέντες αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα."


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο – Ακράτα: “Βουτιά” αυτοκινήτου σε γκρεμό 70 μέτρων

Πλαταμώνας: 19χρονος ο νεκρός στο τροχαίο με λεωφορείο και δύο ΙΧ (εικόνες)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ομογενής τραυματίστηκε στο Μπαχμούντ (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ