Πολιτική

27 Απριλίου 2023 23:19

Μιχαηλίδου: Επίθεση “Ρουβίκωνα” στο πολιτικό της γραφείο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

"Ντου" στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας". Η ανάρτησής της στα social media.

Μιχαηλίδου: Επίθεση “Ρουβίκωνα” στο πολιτικό της γραφείο (εικόνες)
-

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά , πραγματοποίησε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας»

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν στον Πειραιά και έγραψαν συνθήματα στην είσoδο του πολιτικού γραφείου της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Δόμνα Μιχαηλίδου - Ρουβίκωνας

Το περιστατικό γνωστοποίησε η Δόμνα Μιχαηλίδου με ανάρτησή της στα social media ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία. «Οι φασίστες δεν με φοβίζουν ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα».

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποί μεταξύ άλλων αναφέρει πως "είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων. Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους."

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Νίκος Τσαρούχας

Χαλκιδική: Ξενοδόχος κατέγραφε με κρυφές κάμερες ζευγάρια

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ “μακράς πνοής”