Κοινωνία

09 Μαΐου 2023 10:27

Μοναστηράκι: Μαχαίρωσαν 16χρονο στην πλατεία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η συμπλοκή έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περαστικών.

Μοναστηράκι: Μαχαίρωσαν 16χρονο στην πλατεία (εικόνες)
-

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία στο Μοναστηράκι, με θύμα έναν 16χρονο από το Πακιστάν.

Γύρω στις 9 το βράδυ ξεκίνησε μια συμπλοκή μετά από λεκτική αντιπαράθεση και ο 16χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιά από μαχαίρι.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημεία και προχώρησε στις συλλήψεις 2 ανδρών 36 και 37 ετών, με καταγωγή επίσης από το Πακιστάν.

Τον 16χρονο τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

μαχαίρωμα - τραυματισμός - ανηλικος - Μοναστηράκι

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (8-5-2023) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 2 αλλοδαποί, 37 και 16 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 8-5-2023, ομάδα ατόμων εκδήλωσαν επίθεση σε δύο 16χρονους αλλοδαπούς στην Πλατεία Μοναστηρακίου και τραυμάτισαν τον έναν από τους δύο στην περιοχή της κοιλιάς με αιχμηρό αντικείμενο.

μαχαίρωμα - τραυματισμός - ανηλικος - Μοναστηράκι

Εν συνεχεία, οι ανήλικοι ενημέρωσαν περιπολούντες αστυνομικούς για το περιστατικό και έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκαν ο 16χρονος εντός καταστήματος πλησίον του σημείου του περιστατικού, στο οποίο είχε εισέλθει για να κρυφτεί και ο 37χρονος από την περιοχή της Πλατείας και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην επιτιθέμενη ομάδα.

Ο τραυματισθείς οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show”: Ο Νίκος Ανδρουλάκης για τους “έρωτες” του και τον γιό του

Θεσσαλονίκη: Μαθητής απειλούσε σχολείο με εισβολή με καλάσνικοφ

Εκλογές 2023: Οι ημέρες εκλογικής άδειας για την 21η Μαΐου