Πολιτική

13 Μαΐου 2023 14:02

Εκλογές: Χρυσομάλλης, Βαρδάκης, Κατσίγιαννη για την Οικονομία και τις συνεργασίες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Μία εβδομάδα πριν από το τέλος της προεκλογικής περιόδου, οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στον “τηλεοπτικό αέρα” του ANT1, για τις μετεκλογικές συνεργασίες και το διακύβευμα των εκλογών.

Εκλογές: Χρυσομάλλης, Βαρδάκης, Κατσίγιαννη για την Οικονομία και τις συνεργασίες (βίντεο)
-

Μια εβδομάδα απομένει μέχρι την λήξη της προεκλογικής περιόδου και τις κρίσιμες κάλπες που θα στηθούν στις 21 Μαΐου και ο υδράργυρος στο πολιτικό θερμόμετρο «χτυπάει κόκκινο», με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους κομματικούς μηχανισμούς και τους υποψήφιους βουλευτές, που «οργώνουν» την Ελλάδα, να «τα δίνουν όλα» για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Αυτά που κυριαρχούν στις κοινωνικές συζητήσεις και τις προεκλογικές περιοδείες και επαφές των υποψηφίων ανά την Ελλάδα, είναι τα ζητήματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που απαιτούν λύσεις, αλλά και τα σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.

Με ένταση διασταυρώνουν τις απόψεις τους και οι καλεσμένοι στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1, στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, όπου τίθενται επί τάπητος τα διλήμματα των εκλογών και το διακύβευμα για την “επόμενη ημέρα”. 

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το Σάββατο, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, μεταξύ άλλων για τα οικονομικά προγράμμα των κομμάτων, αλλά και για το θέμα με τις δηλώσεις Σκέρτσου για τις γερμανικές αποζημιώσεις,οι:

  • Μίλτος Χρυσομάλλης, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την Νέα Δημοκρατία,
  • Σωκράτης Βαρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ,
  • Σοφία Κατσίγιαννη, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ