Κόσμος

13 Ιουνίου 2023 12:21 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιουνίου 2023 14:55

Βρετανία - Νότιγχαμ: Τρεις νεκροί σε διαφορετικά σημεία της πόλης - Αποκλεισμένο το κέντρο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία παραπάνω λεπτομέρεια, αλλά το μέγεθος της κινητοποίησης χαρακτηρίζεται ασυνήθιστα μεγάλο. Φέρεται να έχει συλληφθεί ένας άνδρας

Βρετανία - Νότιγχαμ: Τρεις νεκροί σε διαφορετικά σημεία της πόλης - Αποκλεισμένο το κέντρο (εικόνες)
-

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές αρχές για ένα «σημαντικό γεγονός» στο Νότιγχαμ με τις τελευταίες πληροφορίες από βρετανικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και μια σύλληψη.

Πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί, η λειτουργία του τραμ της πόλης έχει ανασταλεί και οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν το κέντρο.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική παρουσία με δεκάδες περιπολικά, καθώς επίσης ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και άντρες της αστυνομικής μονάδας που συντονίζει επεμβάσεις πολλαπλών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Sky News το πρώτο τηλεφώνημα προς τις αρχές έγινε στις 4 τα ξημερώματα (ώρα Βρετανίας) στο οποίο γινόταν λόγος για δύο νεκρούς στον δρόμο.

Στη συνέχεια υπήρξε δεύτερο τηλεφώνημα για ένα περιστατικό σε απόσταση ενός χιλιομέτρου για ένα όχημα που επιχείρησε να πατήσει τρεις ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία ενώ σε κοντινή απόσταση από εκεί βρέθηκε ένας τρίτος νεκρός.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία παραπάνω λεπτομέρεια, αλλά το μέγεθος της κινητοποίησης χαρακτηρίζεται ασυνήθιστα μεγάλο.


Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show” - Μαρκουλάκης: η τρομάρα από τους… “Προδότες”, το θέατρο και το… ημερολόγιο του (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 57χρονου για απόπειρα ληστείας με μαχαίρι

“The 2Night Show” - Κατερίνα Λιόλιου: Η νέα ζωή, το δίπλωμα στα 28 της και ο ανταγωνισμός (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ