Αθλητικά

13 Ιουνίου 2023 22:19

ΝΒΑ – Ντένβερ: Με αίμα βάφτηκαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Διάβασέ μου το...

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, με 3 εξ αυτών να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΝΒΑ – Ντένβερ: Με αίμα βάφτηκαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
-

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο κέντρο του Ντένβερ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αφού οι φίλαθλοι του μπάσκετ ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση από τους Νάγκετς του πρώτου πρωταθλήματος NBA στην ιστορία τους, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ένας ύποπτος, ο οποίος ήταν μεταξύ των τραυματιών, τέθηκε υπό κράτηση μετά τους πυροβολισμούς, οι οποίοι άφησαν τρεις ανθρώπους σε κρίσιμη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία του Ντένβερ σε σειρά «τιτιβισμάτων» στο Twitter. Τα άλλα θύματα, συμπεριλαμβανομένου του υπόπτου, πιστεύεται ότι έχουν υποστεί τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

AP - ΗΠΑ - Ντένβερ - πυροβολισμοί - NBA

Η αστυνομία του Ντένβερ ανακοίνωσε ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από μια συμπλοκή με αρκετά άτομα, ωστόσο πρόσθεσε πως η έρευνα για το συμβάν βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και πως συνεχίζεται. Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα περίπου ένα μίλι (1,6 χιλιόμετρα) βορειοδυτικά της "Ball Arena" του Ντένβερ, όπου οι Νάγκετς επιβλήθηκαν 94-89 των Μαϊάμι Χιτ και με 4-1 νίκες πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην 47χρονη ιστορία του οργανισμού.

AP - ΗΠΑ - Ντένβερ - πυροβολισμοί - NBA

AP - ΗΠΑ - Ντένβερ - πυροβολισμοί - NBA

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδόφιλος: η καταδίκη για βιασμό, η 12χρονη στον Κολωνό και η “αυτοδικία”

ΑΑΔΕ - Επιστροφή φόρου: Το IBAN “στερεί” λεφτά από πολίτες και επιχειρήσεις

Κύκλωμα εκβιαστών: Συλλήψεις για “προστασία” και επιθέσεις σε καταστηματάρχες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ