Πολιτική

17 Ιουνίου 2023 10:02

Ναυάγιο στην Πύλο: Κεραμέως, Ηλιόπουλος, Μάντζος για το Μεταναστευτικό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν οι υποψήφιοι βουλευτές, στον “αέρα” του ΑΝΤ1, αναφορικά με την πολύνεκρη τραγωδία και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών

Ναυάγιο στην Πύλο: Κεραμέως, Ηλιόπουλος, Μάντζος για το Μεταναστευτικό (βίντεο)
-

Μετωπική πολιτική σύγκρουση για το Μεταναστευτικό και την διαχείριση των προσφυγικών ροών τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα, ανάλογα με την Κυβέρνηση της χώρας, είχαν στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» εκπρόσωποι των τριών μεγαλύτερων κομμάτων. 

Με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, οι εκπρόσωποι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Νίκη Κεραμέως, Νάσος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Μάντζος αντιστοίχως,  διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το Μεταναστευτικό και τους τρόπους δράσης της ελληνικής Πολιτείας.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε ότι είναι επιλογή και βούληση των Κυβερνήσεων της ΝΔ να πνίγει τους παράτυπους μετανάστες, αναφερόμενος στο περιστατικό στο Φαρμακονήσι, το 2014, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της πρώην Υπ. Παιδείας.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στούντιο με Θέα»:


Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ΙΧ με εκρηκτικό μηχανισμό - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Στρεπτόκοκκος - Μαζάνης στον ΑΝΤ1: Τα συμπτώματα που πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: Τα SOS για την συμπλήρωση του