Life

25 Ιουνίου 2023 17:44 Τελευταία ενημέρωση : 25 Ιουνίου 2023 19:06

Εκλογές 25ης Ιουνίου με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

Ο ΑΝΤ1 πρωταγωνιστεί και στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση. Δείτε LIVE τον "αέρα" του ΑΝΤ1.

Εκλογές 25ης Ιουνίου με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1
-

Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών ενημερώθηκε από το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΝΤ1NEWS.

Και στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο ΑΝΤ1 πρωταγωνιστεί, μεταδίδοντας άμεσα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις.

Σύσσωμο το ενημερωτικό του δυναμικό, θα καλύψει, λεπτό προς λεπτό, ό,τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την έναρξη έως και τη λήξη της διαδικασίας, και θα παρουσιάσει όλες τις εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα. Από νωρίς το πρωί, οι αναλυτές, οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί του ΑΝΤ1, θα δίνουν την εικόνα και τις πληροφορίες της εκλογικής μάχης, από όλη την Επικράτεια. Ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, έγκυρες πολιτικές αναλύσεις και τρισδιάστατες απεικονίσεις, με στόχο πάντα την αντικειμενική και σφαιρική πληροφόρηση των πολιτών.

Από τις 05:30 το «Στούντιο με Θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη και την ομάδα της, έδωσαν το στίγμα της ημέρας, μέσα από χρηστικές πληροφορίες, ρεπορτάζ, αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, τόσο των αστικών κέντρων, όσο και των νησιών.

Στις 10:00 ακολούθησε το «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου συνέχισαν να καταγράφουν τον εκλογικό παλμό, με ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά τμήματα, στα οποία ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, καθώς και με όλη την Επικράτεια. Μαζί τους, πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και πρόσωπα της επικαιρότητας σχολίασαν όλα όσα συμβαίνουν την ημέρα της κάλπης.

Στις 13:00, η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε την ειδησεογραφία, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο μέσον της ημέρας, μέσα από ρεπορτάζ, δηλώσεις και αναλύσεις.

Εκλογές 2023 - ΑΝΤ1

Στις 17:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μαζί με όλη την ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του ΑΝΤ1, μας οδηγούν στην τελική ευθεία προς τα αποτελέσματα της κάλπης, ενώ στις 19:00, ο πρόεδρος της MARC, Θωμάς Γεράκης, θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll και την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παρουσιάζοντας έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της πολιτικής αναμέτρησης και τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, ενώ μέσα από συνεχή ρεπορτάζ θα φέρνει στο προσκήνιο τις κινήσεις και τις αποφάσεις των κομμάτων, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Μαζί του στο στούντιο, είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Μαρία Σαράφογλου, η Μαρία Αναστασοπούλου και η Φαίη Μαυραγάνη.

Εκλογές 2023 - ΑΝΤ1

Επίσης, σημαντική είναι και η παρουσία δημοσιογράφων, αναλυτών, κορυφαίων στελεχών των κομμάτων και προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής, που θα αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς και τα πολιτικά σενάρια της επόμενης ημέρας.

Στον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1, εκτός από την ενημέρωση, δυνατό αποτύπωμα θα αφήσει και το χιούμορ, μέσα από ανατρεπτικές παρεμβάσεις του πολυτάλαντου Τάκη Ζαχαράτου σε πολλούς… ρόλους!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1.

Δείτε LIVE τον τηλεοπτικό "αέρα" του ΑΝΤ1, πατώντας ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Ναύπλιο: ο αγρότης που ψηφίζει με τον γάιδαρο του... “ξαναχτυπά” (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω... μέθης

Τροχαίο - Έδεσσα: Νεκρός 23χρονος – Το αυτοκίνητό του “καρφώθηκε” σε κολόνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ