Κόσμος

02 Ιουλίου 2023 12:29 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιουλίου 2023 23:27

ΗΠΑ - Βαλτιμόρη: Nεκροί από πυροβολισμούς σε εκδήλωση (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Εκατοντάδες άνθρωποι -σύμφωνα με μαρτυρίες- είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day».

ΗΠΑ - Βαλτιμόρη: Nεκροί από πυροβολισμούς σε εκδήλωση (βίντεο)
-

Νέο περιστατικό φονικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ.

Κλήση για περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυxτα η αστυνομία της Βαλτιμόρης, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 45 News, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, με έναν αστυνομικό που βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος να έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 29 ανθρώπους που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Εκατοντάδες άνθρωποι -σύμφωνα με μαρτυρίες- είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς. «Δεν σταματούσαν να ακούγονται» είπε στο δίκτυο αυτόπτης μάρτυρας.



H αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ώρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Φίδι... “έκοβε βόλτες” στην Τσιμισκή (βίντεο)

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Ορκίζεται τη Δευτέρα η Βουλή

Γαλλία: Νέα νύχτα ταραχών, αλλά με σημάδια εκτόνωσης (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ