Κόσμος

06 Ιουλίου 2023 17:14 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2023 20:11

Λονδίνο: Νεκρό κοριτσάκι από αυτοκίνητο που έπεσε σε σχολείο του Wimbledon (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στο σχολείο μαθητεύουν κορίτσια ηλικίας από 4 έως 11 ετών. Πώς συνέβη το δυστύχημα.

Λονδίνο: Νεκρό κοριτσάκι από αυτοκίνητο που έπεσε σε σχολείο του Wimbledon (εικόνες)
-

Του Ισσάκ Καρυπίδη

Ένα κοριτσάκι … έχασε τη ζωή του έξι ακόμη παιδιά και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν όταν ένα Land Rover έπεσε πάνω σε δημοτικό σχολείο στο Wimbledon στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την ώρα που σχολική γιορτή ήταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Αλλά μια γυναικά γύρω στα 40, που ήταν ο οδηγός του οχήματος φαίνεται ότι έχασε τις αισθήσεις της και έτσι τον έλεγχο τον αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να παρασύρει πολλά άτομα μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Πρόκειται για το ιδιωτικό δημοτικό σχολείο θηλέων The Study Preparatory School όπου μαθητεύουν παιδιά ηλικίας 4 με 11 ετών.

Από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν εκτός από την αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία, συμβατικά ασθενοφόρα αλλά ακόμη και ελικοφόρα ασθενοφόρα για την γρήγορη διακομιδή των τραυματιών.

Το σχολείο βρίσκεται πολύ κοντά στο Wimbledon Village εκεί όπου από την Δευτέρα διεξάγονται οι διεθνείς αγώνες τένις. Η οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία του επικίνδυνου οδηγήματος που προκάλεσε θανατηφόρο ατύχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας

Φρίντα Κάλο: Η ζωγράφος από το Μεξικό που κατέκτησε τον κόσμο

ΑΑΔΕ - Βουλιαγμένη: “Λουκέτο” σε beach bar (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ