Πολιτική

07 Ιουλίου 2023 10:34 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιουλίου 2023 20:23

ΣΥΡΙΖΑ - Βίτσας: Θα ψηφίσω τον Τσακαλώτο για Πρόεδρο του κόμματος

Διάβασέ μου το...

Κάλεσε τον Τσίπρα να πάρει θέση για τη διαδοχή του και υπογράμμισε πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».

ΣΥΡΙΖΑ - Βίτσας: Θα ψηφίσω τον Τσακαλώτο για Πρόεδρο του κόμματος
-

Για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, στον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου ο κ. Βίτσας απάντησε πως «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν», προσθέτοντας πως έχει βαρύνουσα σημασία και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού δηλωθούν οι υποψήφιοι και ξεκαθαρίζοντας πως ό ίδιος θα στηρίξει τον Τσακαλώτο, την πρώτη φορά.

Για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι ήταν «λογικό» σημειώνοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ήθελε να είναι ένα κόμμα «αντικειμενικά πολυτασσικό», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί όπως είπε «να το θέλει και το ίδιο».

Ειδήσεις σήμερα: 

Λέσβος: Πως πέθανε γυναίκα περιμένοντας ασθενοφόρο σε παραλία

Ιταλία: Εκδόθηκε στην Ουρουγουάη στρατιωτικός για έγκλημα πριν από 50 χρόνια

Τζάστιν Τριντό σε Τέιλορ Σουίφτ: Έλα και στον Καναδά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ