Αθλητικά

21 Ιουλίου 2023 10:30 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουλίου 2023 21:11

Μουντιάλ Γυναικών: Η Ελβετία πήρε το πρώτο “τρίποντο” (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Άνετη επικράτηση της Εθνικής Ελβετίας επί μιας ομάδας που με την εμφάνιση της έγραψε Ιστορία στην χώρας της. Δείτε όλους τους αγώνες και έξτρα υλικό στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+

Μουντιάλ Γυναικών: Η Ελβετία πήρε το πρώτο “τρίποντο” (εικόνες)
-

«Με το δεξί» μπήκε η Ελβετία στο Μουντιάλ 2023 Γυναικών, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αυστραλίας και την Νέας Ζηλανδίας.

Η ομάδα της Ίνκα Γκριγκς πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στον Α' όμιλο, μετά την άνετη νίκη της με 2-0 επί των πρωτοεμφανιζόμενων Φιλιππίνων στο στάδιο Dunedin.

Μουντιάλ Γυναικών – Φιλιππίνες - Ελβετία

Στον αντίποδα, το σύνολο του Άλεν Στάιτσικ έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη εθνική -Ανδρών ή Γυναικών- που εμφανίστηκε στους τελικούς ενός παγκόσμιου τουρνουά ποδοσφαίρου.

Μουντιάλ Γυναικών – Φιλιππίνες - Ελβετία

Η Μπάχμαν φρόντισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 45΄ να ανοίξει το σκορ για την Ελβετία, η οποία στο 64ο λεπτό σφράγισε τη νίκη με την Πιούμπελ.


Η Ελβετία βρίσκεται στην κορυφή του Α' Ομίλου «αγκαλιά» με τη Νέα Ζηλανδία, η οποία νίκησε 1-0 τη Νορβηγία στην πρεμιέρα.

Μουντιάλ Γυναικών – Φιλιππίνες - Ελβετία

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ 


Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας - NASA: Ο πιο καυτός Ιούλιος από την “δημιουργία του κόσμου”

Φωτιές - Πυρόπληκτοι: Τα μέτρα κρατικής αρωγής

Ρεύμα: Τα τιμολόγια του Αυγούστου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ