Αθλητικά

26 Ιουλίου 2023 18:26

Μουντιάλ Γυναικών - Καναδάς: Νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ιρλανδία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Καναδάς πέτυχε την ανατροπή στον αγώνα με την Ιρλανδία. Θεαματικό γκολ από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ της ΜακΚέιμπ.

Μουντιάλ Γυναικών - Καναδάς: Νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ιρλανδία (βίντεο)
-

Ο Καναδάς έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς του Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, καθώς επικράτησε πολύ δύσκολα 2-1 της Ιρλανδίας στο Περθ, στο δεύτερο παιχνίδι του για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Μετά την ισοπαλία-έκπληξη της πρεμιέρας με τη Νιγηρία (0-0), η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4ο λεπτό, από απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) της ΜακΚέιμπ.

Ενα αυτογκόλ της Κόνολι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έδωσε «ανάσα» στις Καναδές, που ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τέρμα της Λεόν στο 54΄ και πήραν τη νίκη.

Παρά τις καλές εμφανίσεις της απέναντι στις δύο πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, η Ιρλανδία γνώρισε τη δεύτερη ήττα της (είχε προηγηθεί το 1-0 από την Αυστραλία) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργανωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της με τη Νιγηρία.

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Μπουρίνια μετά τον καύσωνα - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Πτώση Canadair: Θρήνος για τον Χρήστο Μουλά και τον Περικλή Στεφανίδη (εικόνες) 

Τεκτονική στοά: Ο βομβιστής είχε πολλά εκρηκτικά και όπλα - Κατηγορείται για 4 επιθέσεις