Πολιτική

29 Ιουλίου 2023 15:27 Τελευταία ενημέρωση : 29 Ιουλίου 2023 22:19

Μητσοτάκης: H Εθνική Πόλο φώτισε με αισιοδοξία τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων

Διάβασέ μου το...

Τα συγχάρητήρια και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής.

Μητσοτάκης: H Εθνική Πόλο φώτισε με αισιοδοξία τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων
-

«Θερμά συγχαρητήρια στη σπουδαία εθνική πόλο ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα! Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που δεν διακρίνεται μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και για το ήθος της», έγραψε στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγχαίροντας την Εθνική Πόλο για τη διάκρισή της.

«Τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας, φώτισαν με αισιοδοξία τα ελληνόπουλα της Εθνικής Ομάδας πόλο, φτάνοντας στο νήμα για την κορυφή του κόσμου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου από την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών.

«Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι χρυσό στις καρδιές μας. Απόδειξη της δικής τους δύναμης και αφορμή της δικής μας υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πόλο, Θοδωρή Βλάχο, προκειμένου να τον συγχαρεί για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Μόνο συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών και την? επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Το σημερινό συγκλονιστικό αργυρό  μετάλλιο είναι χρυσό για όλους, παίκτες, προπονητή και όλη την ομάδα τεχνικών και διοίκησης που είναι πίσω από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Μια διάκριση που δεν είναι πυροτέχνημα, γιατί το ελληνικό πόλο μας κάνει συχνά και με συνέπεια περήφανους. Και γιατί συνοδεύεται από ήθος, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής μας. Για αυτό και όλη η Ελλάδα ήταν σήμερα… «κρεμασμένη» στις οθόνες της και στα κινητά. Και πάλι μπράβο! Οφείλουμε ως πολιτεία να είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και να στηρίζουμε τα αθλητικά φυτώρια, τις  υποδομές και τις ακαδημίες».

AP - Εθνική πόλο ανδρών - Ιαπωνία

Ανδρουλάκης: Έδωσαν τιτάνιο αγώνα και μας έκαναν υπερήφανους 

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας της εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Έδωσαν τιτάνιο αγώνα και μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς η πατρίδα μας δοκιμάζεται από τις φωτιές.

Τους ευχαριστούμε» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

AP - Εθνική πόλο ανδρών - Ιαπωνία

Κουτσούμπας:  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο για τη συγκλονιστική προσπάθεια

«Μεγάλη θέληση, μεγάλη δύναμη, μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο για τη συγκλονιστική προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και το επιτελείο του που κρατάει σταθερά την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή του κόσμου, αναφέρει η ανακοίνωση του ο κ. Κουτσούμπας.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Σπαρτιάτες, στην οποία σημειώνεται: «Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα πόλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η οποία ήρθε πανάξια και ύστερα από επιβλητικές εμφανίσεις. Η συγκινητική προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου, έχει σκορπίσει αισθήματα υπερηφάνειας και τιμά την πατρίδα μας! Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί μια από τις κυρίαρχες δυνάμεις στον κόσμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλήνιες - Ντεμπά: Από την δομή φιλοξενίας σε.. Σχολή του ΕΚΠΑ (εικόνες)

Βέλγιο: Σκότωσε και διαμέλυσε την μητέρα του

Τροχαίο με τραυματισμούς - Δήμαρχος ο ένας οδηγός (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ